Käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot

Tervetuloa käyttämään Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n ("PJH Oy:n") extranet -palvelua ("sivusto") alla mainituin käyttöehdoin ja edellytyksin. Sivustoa käytetään Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n asiakasraportointiin.

Käyttöehdot

Sivusto on PJH Oy:n tuottama ja ylläpitämä, ja sen immateriaaliset oikeudet ovat PJH Oy:llä. Sivuston sisällön tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet sekä tietokoneohjelmat ja kaikki HTML- ja muut koodit, jotka sisältyvät sivustoon, säilyvät aina PJH Oy:llä ja ovat suojattuja tekijänoikeuslakien nojalla.

Sivusto perustuu PJH Oy:n kokoamaan ja ylläpitämään tietoon. Asiakasraporttien tiedot perustuvat PJH Oy:n laskutusohjelman asiakasrekisteriin ja laskutustapahtumiin.

Rekisteröityminen

Sivuston käyttäjäoikeuksia voi pyytää PJH Oy:ltä.

Sivuston käyttäjät vastaavat toimittamiensa henkilö- ja yhteystietojen aitoudesta ja ajanmukaisuudesta.

Käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia. Käyttäjän on huolehdittava, etteivät ne päädy toisen henkilön käyttöön. Tunnuksen varsinainen omistaja on vastuussa siitä, että kyseisillä tunnuksilla tapahtuva käyttö on näiden käyttöehtojen mukaista. Käyttäjätunnuksen haltija on vastuussa kaikista käyttäjätunnuksella tehdyistä toimista.

Avaamalla ja käyttämällä sivustoa käyttöoikeuden omaavan henkilön katsotaan lukeneen ja hyväksyneen nämä käyttöehdot. Mikäli henkilö ei hyväksy näitä käyttöehtoja tai niiden jotain osaa, hänen ei tule avata eikä käyttää sivustoa.

PJH Oy voi peruuttaa joko osaksi tai kokonaan käyttäjän käyttöoikeuden, mikäli käyttäjä rikkoo näitä käyttöehtoja.

Sivuston käyttäminen

Sivuston käyttäminen on sallittua ainoastaan voimassaolevan lainsäädännön, näiden käyttöehtojen ja hyvän tavan mukaisesti.

PJH Oy pyrkii varmistamaan, että sivuston sisältö on paikkansapitävää. Päivitämme kunkin kuukauden tiedot seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä. PJH Oy ei anna takuita sivustolla esiintyvien tietojen täydellisyydestä.

Tekninen toimivuus

Palvelu edellyttää JavaScriptiä toimiakseen.

Sivusto ei ole skaalautuva. Sivusto on suunniteltu siten, että se toimii parhaiten 1024x768 kokoisella tai sitä suuremmalla resoluutiolla. Jos käyttäjän resoluutio on pienempi, sisältö ei välttämättä näy kokonaan.

Sivusto toimii kaikilla yleisesti käytettyjen selainten uudemmilla versioilla kuten Internet Explorer, Mozilla ja Firefox -selaimilla. Sivusto ei toimi moitteettomasti Opera-selaimella.

Excel-tiedostot (*.xls,*.csv) toimivat parhaiten Excelin 2003 tai uudemmalla versiolla tai ilmaisella Excel Viewer 2003-ohjelmalla.

Muut ehdot

PJH Oy pyrkii ylläpitämään sivuston toimivuutta. PJH Oy ei kuitenkaan vastaa käyttökatkosten aiheuttamista välittömistä eikä välillisistä vahingoista tai siitä ettei sivusto ole käytettävissä.

PJH Oy pyrkii mahdollisuuksiensa mukaan turvaamaan sivuston tietoturvan. PJH Oy ei kuitenkaan voi taata sivuston tietoturvaa tai sen tasoa.

Nämä käyttöehdot tulevat voimaan 1.11.2010 ja ovat voimassa toistaiseksi. PJH Oy:llä on oikeus muuttaa tai korvata nämä käyttöehdot yksipuolisesti. Muutoksista tiedotetaan sivustossa ennen niiden voimaantuloa ja muutokset sitovat niiden tultua voimaan kaikkia käyttäjiä.

Tästä sopimuksesta aiheutuvat riidat ratkaistaan Suomen lainsäädännön mukaan yleisessä alioikeudessa.

Kunta- ja kiinteistöpalvelut puh. (03) 2405 450, kuntajakiinteistopalvelut(at)pjhoy.fi